medlemskap

Vi har många volontärer som hjälper oss i foajéer och maskinrum och vill gärna utöka den skaran. Har du lust att vara med? Då är du väldigt välkommen att höra av dig!

BLI AKTIV MEDLEM

Om du är intresserad av att arbeta aktivt i Folkets Bio kan du bli aktiv medlem. Du kan då gå på förhandsvisningar, delta i Folkets Bios interna arrangemang och utbildningar eller få bidrag till resor för att besöka filmfestivaler.

Innan du börjar som volontär träffar du en av oss för en genomgång av arbetsuppgifter och praktiskt information om exempelvis rutiner och nyckelhantering.
 
Volontär för bioverksamheten?

Som volontär inom bioverksamheten kan du hjälpa till med allt möjligt. Oftast innebär arbetet biljetthantering på filmvisningar. Vi behöver även personer som är med och hjälper till när det är bio-evenemang. Är du volontär under en film kan du många gånger också se filmen.

Vi behöver även maskinister som ansvarar för att starta upp och hantera filmerna bakom kulisserna.

Volontär för evenemangsverksamheten?
Som volontär inom evenemangsverksamheten hjälper du främst till vid olika event som inte är filmrelaterat, exempelvis stand-up, teater eller konsert.
Du kan hjälpa till med många olika saker men ofta innebär arbetet att du under inbokade evenemang finns på plats och hjälper till. Är du volontär under ett event kan du många gånger också se själva evenemanget.
 
Volontär för både film och event?
Självfallet får du hjälpa till med båda delarna, vi är en verksamhet och du är välkommen att vara med och hjälpa till inom båda inriktningarna.
 
Välkommen att utöka vår skara med volontärer.
Hör av dig till info@folketsbiovaxjo.se

Personuppgiftspolicy

Läs mer i vår policy om hur vi hanterar era personuppgifter i dokumentet här

På Folkets Bio riks hittar du mer information om hur Folkets Bios integritetspolicy & villkor: www.folketsbio.se/integritetspolicy-och-villkor/

stödmedlem

Om du inte har tid eller lust att arbeta aktivt men ändå är intresserad av att stödja vår verksamhet kan du bli stödmedlem.

Pris: Medlemskapet kostar 200 kronor per kalenderår.
Som medlem kostar alla filmer 80kr

betalning

Betalningen för medlemskap sker via Folkets Bio riks hemsida: https://www.folketsbio.se/medlem/

Genom att bli medlem i en lokalavdelning blir du automatiskt ansluten till riksföreningen. När du bestämt dig för att bli medlem, välj din avdelning i rullistan på deras hemsidan och följ instruktionerna för att betala medlemsavgiften. När du betalat kommer du in på din medlemssida och kan redigera dina uppgifter.

Du som redan är medlem kan förnya ditt medlemskap eller uppdatera dina kontaktuppgifter genom att logga in på Folkets Bio riks hemsida.
 

BLI KULTURKOMPIS

Folkets Bio Växjö deltar i studieförbundet Bildas projekt Kulturkompis, som ger nyanlända och etablerade svenskar möjlighet att kostnadsfritt går på kulturaktiviteter tillsammans. Filmintresserade är alltså välkomna att besöka någon av våra filmer, både Bio för mångfald och vårt ordinarie program.

Mejla till magdalena.swahn@bilda.nu
Eller hör av dig till oss på Folkets Bio
Palladium, Storgatan 12, 352 31 Växjö
0705-671007
cederholm48@gmail.com