Spännande actionfilmer

Vad sägs om att spendera helgen tillsammans med några riktigt bra actionrullar? Det finns inget som slår action när den är som bäst. Genren innehåller allt för att hålla dig intresserad med imponerande kampscener, fartfyllda biljakter och spännande handling. Här får du tips på några actionfilmer som du helt enkelt inte får missa.

The Marksman

Den amerikanske skådespelaren Liam Neeson spelar huvudrollen i den här actionfilmen från 2021. Neeson spelar rollen som en pensionerad marinkårssoldat som har dragit sig tillbaka till sin ranch mellan Mexico och Arizona. En dag räddar han en kvinna och hennes son som hamnat i svårigheter med en maffiakartell. Filmen bjuder på högklassig action med Neeson i toppform.

John Wick

Keanu Reeves spelar huvudrollen som hämnaren John Wick i filmerna med samma namn. Hittills har hela tre filmer i serien släppts och 2023 kommer den tredje som heter John Wick: Chapter 4. Den före detta legosoldaten John Wick sörjer sin döda fru när en rysk maffiaboss hämnas gamla oförrätter genom att döda Wicks hund. Detta blir upptakten på en hämndhistoria utan motstycke. Keanu Reeves gör sitt livs bästa roll i dessa filmer som du absolut inte får missa.