Tips på roliga komedier

Det finns inget roligare än att se en riktigt bra komedi tillsammans med vänner eller familj. Ett riktigt gott skratt är dessutom bra för hälsan. Genom en enkel sökning på Imdb.com kan du välja sökord och hitta ett stort utbud av olika sorters komedier. Du kan sedan använda valfri streamingtjänst och luta dig tillbaka i tv-soffan. Här kan du dessutom få tips om ett antal komedier som garanterat får dig att skratta som aldrig förr.

Ett monster till svärmor

I den här klassiska rullen från 2005 spelar Jennifer Lopez huvudrollen som den unga kvinnan Charlotte. Hon letar desperat efter den stora kärleken och går på den ena blinddejten efter den andra. En dag träffar hon Kevin och blir hopplöst förälskad. Problemet är bara att hans mamma, som spelas av Jane Fonda, är ett riktigt svärmorsmonster som gör allt för att skapa problem och bli av med Charlotte. Filmen bjuder på dråplig igenkänningskomik när den är som bäst.

Bad Moms

Det här är filmen från 2016 som alla utarbetade småbarnsmammor kan känna igen sig i och få ett gott skratt. Mila Kunis, Kristen Bell och Kathryn Hahn spelar huvudrollerna i den här komedin som handlar om tre mammor som helt enkelt får nog och börjar göra precis som de själva vill och känner för.